• Header Pilates

Pilates

Pilates zorgt voor een correcte lichaamshouding en een versterkte wervelkolom.
De oefeningen worden uitgevoerd door een juiste balans in spierkracht, soepelheid en ademhaling.
Pilates legt daarnaast de nadruk op concentratie, controle en precisie.
Pilates heeft een zeer positieve uitwerking op zowel lichaam als geest en verbetert de fysieke en mentale gezondheid.

YOGA versus PILATES
De keuze tussen yoga of Pilates is erg persoonlijk. Hoewel er veel overeenkomsten zijn, zijn er ook veel verschillen. Yoga maakt meer gebruik van meditatieve elementen, terwijl Pilates meer gestructureerd is.

PILATES groepslessen

De groepslessen van Sport EFFECT zijn bijzonder door de kleine groepen, persoonlijke benadering en maatwerk begeleiding.  Door de persoonlijke aandacht zijn de lessen ook uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke klachten of blessures. Dit geldt voor jong en oud.

Eerst ervaren of pilates bij jou past? Vraag een proefles aan.

Proefles

Of schrijf je in.

Inschrijven


PILATES Privéles

Tijdens de privéles krijg je de aandacht die jij als persoon nodig hebt. Deze vorm is ook aanbevolen als je een blessure hebt of hiervan herstellende bent. Wij verzorgen ook duetlessen (twee personen). Belangrijk is dat het niveau van je trainingspartner gelijk is aan dat van jou zelf. Bepaal zelf welke dag, tijdstip en locatie.

Contact


PILATES High Tea

Kom samen in beweging in combinatie met een heerlijke High Tea. Een PILATES High Tea is ideaal voor vier personen. Na een Pilatesles van een uur wordt er onbeperkt thee geschonken met diverse lekkernijen zoals; scones met room en jam, een zelf gemaakt chocolade blokje, bonbon of fudge, heerlijk seizoens-gebakje, diverse hartige sandwiches et cetera.

Contact