• Hardlopen

Hardlopen - Power Walking

Zowel Hardlopen als Power Walking, wordt ook wel sportief wandelen genoemd, hebben een positief EFFECT op ons lichaam en is een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden, daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.

Wel is het belangrijk dat je weet wat je doet zodat je het vol kan houden zonder geblesseerd te raken.
Sport EFFECT werkt alleen met, door de Atletiek Unie, gecertificeerde looptrainers. In de groepstrainingen zal ook iedereen individueel worden uitgedaagd (of geremd) In elke training komen de elementen voor zoals; uithoudingsvermogen, kracht, coordinatie, bewegelijkheid en snelheid ed.

HARDLOPEN - POWER WALKING Groepslessen

We bieden op dit moment 6x per week groepslessen met een juiste opbouw door diverse trainingsvormen als interval, heuveltraining, circuittraining en spelvormen aan.
Kom samen in beweging met Sport EFFECT.

Eerst ervaren of deze vorm van buitensport bij jou past?

Proefles

Inschrijven


Leer HARDLOPEN

Wie neemt zich regelmatig voor om te gaan hardlopen maar eindigt toch weer op de bank? Wij bieden een uitdagende en verantwoorde manier om te leren hardlopen onder begeleiding van een gediplomeerde looptrainer met een geldige trainerslicentie afgegeven door de Atletiekunie. Tijdens de lessen komen de vele aspecten van het hardlopen aan bod: warming-up, looptechniek en loopscholing, cooling down, kleding, schoeisel & voeding. Eén groepstraining per week en een begeleide huiswerktraining. Deze cursus is bedoeld om de basisconditie op te bouwen, de technieken eigen te maken en het vermijden van de belangrijkste beginnersfouten. Daarna heb je de mogelijkheid om in de reguliere hardlooptrainingen in te stromen of te kiezen voor een vervolgschema om zelfstandig door te gaan.  

Stap voor stap worden begeleid in een groep van maximaal 10-12 personen.  Meld je aan! Bij voldoende aanmeldingen wordt een nieuwe cursus gestart.

Contact

Inschrijven


HARDLOPEN Personal training

Je traint 1-op-1 met een trainingsprogramma dat zo is samengesteld dat je op het juiste moment de juiste dingen doet. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen, maken we een plan en spreken we een trainingsfrequentie af. De benadering is altijd gericht op een duurzaam resultaat.

In een evaluatie zullen trainingspatronen, loopstijl en voeding geanalyseerd worden, gevolgd door specifieke training gericht op de looptechniek met individuele en doelgerichte trainingsschema’s.

We helpen je om het door jou gestelde doel te bereiken.

Contact


HARDLOPENDE Bedrijven

Wij bieden u als werkgever een passend programma voor uw personeel. Sport EFFECT verzorgt één of meerdere looptrainingen met als aantrekkelijke bijkomstigheid dat het samen bewegen werkt als teambuilding. Wat heel leuk is, is om voor een bepaalde periode diverse trainingen af te ronden ter voorbereiding van een bepaald evenement. Dit kun je zien als een soort loopclinic met als afsluiting het evenement. Dit kan zowel voor de beginnende als voor de gevorderde lopers worden verzorgd. Op een sportieve manier zichtbaar worden op een loopevenement interessant voor uw bedrijf? Neem contact op! Sport EFFECT maakt het voor u mogelijk.

Contact