• Hardlopen

Hardlopen

Hardlopen is een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast heeft hardlopen  meerdere positieve bijwerkingen zoals een onderandere een verbeterde weerstand.

Wel is het belangrijk dat je weet wat je doet zodat je het vol kan houden zonder geblesseerd te raken.
In elke training komen de elementen voor zoals; uithoudingsvermogen, kracht, coordinatie, bewegelijkheid en snelheid ed. Tevens komen diverse trainingsvormen aanbod. Loopstijl en voeding geanalyseerd worden, gevolgd door oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

HARDLOPEN - POWER WALKING Groepslessen

Zowel Hardlopen als Power Walking, wordt ook wel sportief wandelen genoemd, hebben een positief EFFECT op ons lichaam en is een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden, daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.

Wel is het belangrijk dat je weet wat je doet zodat je het vol kan houden zonder geblesseerd te raken. In de groepstrainingen zal ook iedereen individueel worden uitgedaagd (of geremd) In elke training komen de elementen voor zoals; uithoudingsvermogen, kracht, coordinatie, bewegelijkheid en snelheid ed. Dit word in verschillende trainingsvormen verwerkt zoals interval, heuveltraining, circuittraining en spelvormen.
Kom samen in beweging met Sport EFFECT.

Eerst ervaren of deze vorm van buitensport bij jou past?

Proefles

Inschrijven


HARDLOPEN Personal training

Je traint 1-op-1 met een trainingsprogramma dat zo is samengesteld dat je op het juiste moment de juiste dingen doet. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen, maken we een plan en spreken we een trainingsfrequentie af. De benadering is altijd gericht op een duurzaam resultaat.

In een evaluatie zullen we je persoonlijke doel, trainingspatronen en voeding geanalyseerd worden, gevolgd door specifieke individueel gericht persoonlijk advies.

We ondersteunen je om het door jou gestelde doel te bereiken.

Contact


HARDLOPENDE Bedrijven

Wij bieden u als werkgever een passend programma voor uw personeel.

Sport EFFECT verzorgt één of meerdere looptrainingen met als aantrekkelijke bijkomstigheid dat het samen bewegen werkt als teambuilding. Wat heel leuk is, is om voor een bepaalde periode diverse trainingen af te ronden ter voorbereiding van een bepaald evenement. Dit kun je zien als een soort loopclinic met als afsluiting het evenement. Dit kan zowel voor de beginnende als voor de gevorderde lopers worden verzorgd.

Op een sportieve manier zichtbaar worden op een loopevenement interessant voor uw bedrijf? Neem contact op!

Sport EFFECT maakt het voor u mogelijk.

Contact